Sari la conținut

Termopane Gealan

Sistemul GEALAN este singurul care certifica atat autenticitatea profilului pentru termopane, cat si calitatea de producator autorizat  Gealan.

Solicita oferta

Termopane Gealan Bucuresti

Ferestrele GEALAN ofera siguranta in cazul celor mai diverse tipuri de deschidere, constructii si domenii de utilizare.
Ferestrele dispun de proprietati deosebite de izolare termica si fonica datorita adancimii de constructie exceptionale a profilului (74 mm sau 83 mm). Mai mult, adancimea mare de constructie asigura rezistenta sporita a colturilor termosudate ale ferestrei si obtinand astfel mai multa rezistenta pentru fereastra. Faltul interior neted al tocului nu are canturi in care se poate acumula murdaria , ceea ce faciliteaza curatarea ferestrei.

Aceste ferestre pot fi dotate cu pachetul de geam termoizolant cu 3 foi de sticla de 44 mm sau 52 mm adancime imbunatatind coeficientul de transfer termic. Pe langa izolatia ireprosabila, acest sistem se evidentiaza si printr-un design atragator, prin proportii armonioase, profile elegante si suprafete stralucitoare.

Profilele sunt ecologice, nu contin plumb, la producerea lor se utilizeaza un stabilizator pe baza de CaZn, ele fiind 100% reciclabile!

Pentru toți cei care apreciază un aspect natural, dar care nu doresc să renunțe la avantajele tehnicii moderne pentru ferestre, există ferestrele din material plastic cu aspect de lemn. Ferestrele din gama Decor dispun de toate avantajele ferestrelor moderne din material plastic, păstrând în același timp efectul decorativ al lemnului.

S8000 - 5 camere

Ferestrele din sistemul de profile GEALAN S8000 imbina cea mai moderna tehnica a ferestrelor cu un confort ridicat si prezinta toate caracteristicile de calitate pentru o durata indelungata de viata. Prin proportiile lor elegante exprima spiritul unei generatii tinere si dinamice.

Functionarea fara probleme a ferestrelor moderne depinde in principal de stabilitatea lor. Acest lucru este asigurat in sistemul S8000 de geometria profilelor, de adancimea de constructie de 74 mm si rigidizarea groasa din tocuri si cercevele. Actiunea concentrata a acestor factori garanteaza functionalitate ridicata chiar si peste ani. S8000 inseamna estetic si echilibru, indiferent ca este vorba de varianta clasica sau de cea orientata spre design, cu muchii rotunjite.

S9000 - 6 camere

Noul sistem GEALAN S 9000 îmbină în egală măsură, ca sistem combinat cu o adâncime constructivă de 82,5 mm, caracteristicile și avantajele garniturii mediane și de bătaie. Adâncimea mare de construcție, cele șase camere ale profilurilor în rame oarbe și cercevele și până la trei planuri continue de etanșare garantează o izolare termică excelentă. Astfel, ferestrele îndeplinesc chiar și cele mai exigente cerințe.

× WhatsApp