Sari la conținut

Termopane Salamander

PVC de calitate superioara. Geamurile termopan Salamander sunt capabile sa faca fata oricaror conditii de utilizare avand o rezistenta foarte buna în timp, la intemperii si la variatiile mari de temperatura.
Design deosebit. Ranforsările metalice de dimensiuni mari asigura stabilitate si rezistenta. Proiectarea camerelor, izolația interioara, sticla de calitate, sistemul cu garnituri duble sau triple, integrate în procesul de productie, oferă o izolație termica si fonica superioara.

termopane salamander

Solicita oferta

bluEvolution 92

Sistemul bluEvolution 92 reprezinta in sine o noua clasa de profile conceput avand ca obiectiv coeficientul de transfer termic al ferestrei in intregime. Cu cat acest e mai mic cu atat confortul Dumneavoastra creste si costurile de incalzire scad.

Pentru ca bluEvolution 92 este orientat spre viitor, are design-ul pragmatic al urmatoarei generatii de ferestre. Combinat cu inaltimea mica de numai 118 mm care permite suprafete vitrate mari, indeplinind toate criteriile ecologice si venind cu o suprafata superdensa reprezinta perfectiunea – made in Germany.

Adancimea de constructie (92 cm), numarul de camere (6) si aranjarea lor inteligenta, cele trei garnituri de etansare influenteaza crucial performantele tehnice.

Chiar in versiunea standard a ferestrei se poate atinge o valoare Uw de 0.83 W/m2K. Cu armaturi termice si geam termopan de inalta izolatie putem atinge valori de 0.73 W/m2K care depasesc standardele pentru case pasive. Datorita conceptiei inteligente puteti folosi un pachet de sticla cu o grosime de pana la 60 mm

BluEvolution 82

Cu o adancime constructiva de 82 mm, Salamander bluEvolution 82 este profilul cel mai nou dezvoltat de Salamander, imbina eficienta termica cu un cost diminuat.

Structurile de canturi si rame asigura o etansare optimizata termic. Amortizarea investitiei în ferestrele bluEvolution 82 se va face intr-un timp sesizabil mai scazut.

× WhatsApp