Sari la conținut

Termopane Veka

VEKA activeaza la nivel mondial ca un grup de companii, avand o prezenta activa in peste 50 de piete nationale. Reteaua mondiala de unitati de productie, centre logistice si birouri de vanzari ne permite sa intelegem si sa ne adaptam oricaror cerinte si dorinte specifice ale celor peste 3000 de parteneri ai nostri, oferind diversitate in indeplinirea dorintelor individuale.

Solicita oferta

Termopane Veka Softline 82

SOFTLINE 82 este un sistem necoplanar cu adancimea profilului de 82 mm, trei garnituri de etansare si o geometrie interna impartita in 7 camere de izolare in toc si 6 camere in cercevea. Sistemul SOFTLINE 82 are un design elegant cu muchii usor rotunjite.

Sistemul SOFTLINE 82 este disponibil in aproape 50 folieri in culori RAL, in imitatii de lemn sau in folieri metalice termorefractare, pe ambele fete, numai in exterior sau numai in interior. 

Termopane Veka Softline 70

Avantajele folositii de termopane Veka Softline 70 cu 5 camere constau in multitudinea de posibilitati de configurare prin intermediul unei game deosebit de cuprinzatoare de profile. Suprafetele sunt netede, usor de intretinut. Alt avantaj este faltul inclinat in rame pentru directionarea imbunatatita a apei si facilitarea curatarii. 

Optional, poti alege garnituri coextrudate pentru un finisaj rational. Un alt argument foarte important este ca sunt ecologice, deci reciclabile.

× WhatsApp